\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Hoe los je deze vergelijkingen op:x4-(65/4)log(x)=0,1log(19/12-x3)=3·log(1-x)en5log(xlog(5))=2Alvast bedankt Sophie Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 23 maart 2007 Antwoord Klopt de eerste opgave zoals het nu hier staat?2.3.Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR vrijdag 23 maart 2007 Re: Logaritmische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je deze vergelijkingen op:x4-(65/4)log(x)=0,1log(19/12-x3)=3·log(1-x)en5log(xlog(5))=2Alvast bedankt Sophie Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 23 maart 2007
Sophie Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 23 maart 2007
Klopt de eerste opgave zoals het nu hier staat?2.3.Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR vrijdag 23 maart 2007
WvR vrijdag 23 maart 2007
©2001-2024 WisFaq