\require{AMSmath} Substitutie Laat door substitutie zien dan bij deze kromme de formule: y2=4x2-4x4 hoort. gegeven is de parametervoorstelling :x = cos(t)y = sin(2t)Dit heb ik al opgelost: sin2(2t) = 4 cos2(t) - 4 cos 4 (t) is gelijk aan:4sin2(t)cos2(t) = 4 cos2(t) - 4 cos 4 (t)Maar hoe verder? hoe krijg je doormiddel van de goniometrie regels 4sin2(t)cos2(t) omgezet in 4 cos2(t) - 4 cos 4 (t)mvg anne Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 maart 2007 Antwoord WvR donderdag 22 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Laat door substitutie zien dan bij deze kromme de formule: y2=4x2-4x4 hoort. gegeven is de parametervoorstelling :x = cos(t)y = sin(2t)Dit heb ik al opgelost: sin2(2t) = 4 cos2(t) - 4 cos 4 (t) is gelijk aan:4sin2(t)cos2(t) = 4 cos2(t) - 4 cos 4 (t)Maar hoe verder? hoe krijg je doormiddel van de goniometrie regels 4sin2(t)cos2(t) omgezet in 4 cos2(t) - 4 cos 4 (t)mvg anne Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 maart 2007
anne Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 maart 2007
WvR donderdag 22 maart 2007
©2001-2024 WisFaq