\require{AMSmath} Berekening volume omwentelingslichaam Volgende vraag: Bereken het volume van het omwentelingslichaam dat ontstaat door de functie f(x)=cos x tussen de grenzen x=0 en x=$\pi$/2 te wentelen om de x-asKunnen jullie mij hiermee helpen? ik weet het niet meer...bedankt gr Edwin Student hbo - woensdag 21 maart 2007 Antwoord Het gaat om: Maar dan? HINT: Zou het dan lukken? WvR woensdag 21 maart 2007 Re: Berekening volume omwentelingslichaam ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgende vraag: Bereken het volume van het omwentelingslichaam dat ontstaat door de functie f(x)=cos x tussen de grenzen x=0 en x=$\pi$/2 te wentelen om de x-asKunnen jullie mij hiermee helpen? ik weet het niet meer...bedankt gr Edwin Student hbo - woensdag 21 maart 2007
Edwin Student hbo - woensdag 21 maart 2007
Het gaat om: Maar dan? HINT: Zou het dan lukken? WvR woensdag 21 maart 2007
WvR woensdag 21 maart 2007
©2001-2024 WisFaq