\require{AMSmath} Hoeveel is 17280 in het duodecimale stelsel? Hoeveel is 17280 in het duodecimale stelsel? rudi k Leerling bovenbouw vmbo - maandag 19 maart 2007 Antwoord Op dezelfde manier als op Duodecimale stelsel lijkt me...17280:12=1440 rest 01440:12=120 rest 0120:12=10 rest 010:12=0 rest 1017280=(t000)12Zie ook Duodecimaal getallen stelsel WvR maandag 19 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel is 17280 in het duodecimale stelsel? rudi k Leerling bovenbouw vmbo - maandag 19 maart 2007
rudi k Leerling bovenbouw vmbo - maandag 19 maart 2007
Op dezelfde manier als op Duodecimale stelsel lijkt me...17280:12=1440 rest 01440:12=120 rest 0120:12=10 rest 010:12=0 rest 1017280=(t000)12Zie ook Duodecimaal getallen stelsel WvR maandag 19 maart 2007
WvR maandag 19 maart 2007
©2001-2024 WisFaq