\require{AMSmath} Differentieren van logaritmische functies Ik heb wat moeite met het bepalen van de afgeleiden van de volgende functies:f(x)=210log(1-x)f(x)=1/2logx/(1-1/2logx)Graag stapsgewijs uitleg.Alvast bedankt Tom Vi Student hbo - donderdag 15 maart 2007 Antwoord Nou, je zegt het maar....Zie ook 8. Logaritmische functies en 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR vrijdag 16 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb wat moeite met het bepalen van de afgeleiden van de volgende functies:f(x)=210log(1-x)f(x)=1/2logx/(1-1/2logx)Graag stapsgewijs uitleg.Alvast bedankt Tom Vi Student hbo - donderdag 15 maart 2007
Tom Vi Student hbo - donderdag 15 maart 2007
Nou, je zegt het maar....Zie ook 8. Logaritmische functies en 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR vrijdag 16 maart 2007
WvR vrijdag 16 maart 2007
©2001-2024 WisFaq