\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49678 Re: Duodecimale stelsel Hoe kom je elke keer aan die rest? rudi k Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 14 maart 2007 Antwoord Neem bijvoorbeeld 93. 93/12=7,..... 7·12=84; 93-84=9, dus de rest is 9. hk woensdag 14 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom je elke keer aan die rest? rudi k Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 14 maart 2007
rudi k Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 14 maart 2007
Neem bijvoorbeeld 93. 93/12=7,..... 7·12=84; 93-84=9, dus de rest is 9. hk woensdag 14 maart 2007
hk woensdag 14 maart 2007
©2001-2024 WisFaq