\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49520 Re: Bewijzen van 2e wet van Kepler ik krijg dit eruit: [r2q']' =2rq'+r2q'' =r(2q'+rq'') wat doe ik fout? en waar moet ik de kettingregel gebruiken? julie Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 maart 2007 Antwoord Je differentieert fout: je krijgt 2r*r'*q'+r2q''. Haal r buiten de haakjes r*(2r'q'+rq'') kphart maandag 12 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik krijg dit eruit: [r2q']' =2rq'+r2q'' =r(2q'+rq'') wat doe ik fout? en waar moet ik de kettingregel gebruiken? julie Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 maart 2007
julie Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 maart 2007
Je differentieert fout: je krijgt 2r*r'*q'+r2q''. Haal r buiten de haakjes r*(2r'q'+rq'') kphart maandag 12 maart 2007
kphart maandag 12 maart 2007
©2001-2024 WisFaq