\require{AMSmath} Integratie functie met quotient ik heb een functie f(x) = (x2-10x)/50voor deze functie moet ik de primitieve vinden. Hoe dat te doen en wat IS die primitieve Bart Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 maart 2007 Antwoord f(x)=1/50x2-1/5x.Zou het nu lukken om een primitieve te vinden? hk donderdag 1 maart 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb een functie f(x) = (x2-10x)/50voor deze functie moet ik de primitieve vinden. Hoe dat te doen en wat IS die primitieve Bart Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 maart 2007
Bart Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 maart 2007
f(x)=1/50x2-1/5x.Zou het nu lukken om een primitieve te vinden? hk donderdag 1 maart 2007
hk donderdag 1 maart 2007
©2001-2024 WisFaq