\require{AMSmath} Taylor-polynoom met meerdere variabelen Ik vind het lastig om deze taylor-polynoom op te lossen vanwege de "ln". Kunt u mij helpen?f(x,y)= ln(x2 + y2), graad drie, rond het punt (1,0)Opnieuw weer bedankt! Aron Student hbo - zondag 25 februari 2007 Antwoord Het wordt zoiets als:De rest in een kwestie van invullen.a=1 en b=0Dus krijg je:Zo... nu jij weer... volgens mij moet je nog een term toch? Of wat was het probleem eigenlijk precies? WvR maandag 26 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vind het lastig om deze taylor-polynoom op te lossen vanwege de "ln". Kunt u mij helpen?f(x,y)= ln(x2 + y2), graad drie, rond het punt (1,0)Opnieuw weer bedankt! Aron Student hbo - zondag 25 februari 2007
Aron Student hbo - zondag 25 februari 2007
Het wordt zoiets als:De rest in een kwestie van invullen.a=1 en b=0Dus krijg je:Zo... nu jij weer... volgens mij moet je nog een term toch? Of wat was het probleem eigenlijk precies? WvR maandag 26 februari 2007
WvR maandag 26 februari 2007
©2001-2024 WisFaq