\require{AMSmath} Rekenen met procenten Het getal is 2725 incl. 21,5% Wat is het getal excl. 21,5% ? Bij voorb. dank. A.M. M Iets anders - woensdag 23 oktober 2002 Antwoord Hoi, We noemen het bedrag getal exclusief 21.5% btw x. De waarde inclusief btw is dan y=x.(1+0.215) Je weet dat y=2725. Dus is x=y/1.215=2725/1.215=2242.80 (ongeveer). Groetjes, Johan PS: zoek je ook eens op deze site naar 'procent'. Je vindt zeker meer hulp hierover. Zie Rekenen met procenten andros woensdag 23 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het getal is 2725 incl. 21,5% Wat is het getal excl. 21,5% ? Bij voorb. dank. A.M. M Iets anders - woensdag 23 oktober 2002
A.M. M Iets anders - woensdag 23 oktober 2002
Hoi, We noemen het bedrag getal exclusief 21.5% btw x. De waarde inclusief btw is dan y=x.(1+0.215) Je weet dat y=2725. Dus is x=y/1.215=2725/1.215=2242.80 (ongeveer). Groetjes, Johan PS: zoek je ook eens op deze site naar 'procent'. Je vindt zeker meer hulp hierover. Zie Rekenen met procenten andros woensdag 23 oktober 2002
Zie Rekenen met procenten
andros woensdag 23 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq