\require{AMSmath} Oplossen logaritmische vergelijking Kan iemand mij misschien helpen met het oplossen van de vergelijking:2log(x)=4log(2x+1)Ik ben er al een tijdje mee bezig maar loop elke keer weer vast. Als er iemand is die mij dit kan uitleggen, graag.Groetjes Anouk Student universiteit - zondag 11 februari 2007 Antwoord Met 2log(x) = 4log(x2) zal het best lukken! Wel even aantonen dat je dit mag doen én hou in de gaten dat x0 en 2x+10 moeten zijn. MBL MBL zondag 11 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij misschien helpen met het oplossen van de vergelijking:2log(x)=4log(2x+1)Ik ben er al een tijdje mee bezig maar loop elke keer weer vast. Als er iemand is die mij dit kan uitleggen, graag.Groetjes Anouk Student universiteit - zondag 11 februari 2007
Anouk Student universiteit - zondag 11 februari 2007
Met 2log(x) = 4log(x2) zal het best lukken! Wel even aantonen dat je dit mag doen én hou in de gaten dat x0 en 2x+10 moeten zijn. MBL MBL zondag 11 februari 2007
MBL zondag 11 februari 2007
©2001-2024 WisFaq