\require{AMSmath} Oplossen van stelsels dmv matrices Ik slaag er niet om deze stelsels op te lossen.De opgaven zijn: 3x1-2x2+4x3=11 3x1+4x2-2x3=11 2x1-x2-x3=4 x1+3x2+2x3+5x4=10 3x1-2x2-5x3+4x4=-5 2x1+x2-x3+5x4=5 Demeye 3de graad ASO - donderdag 8 februari 2007 Antwoord Hallo Dit zijn nochtans twee heel gewone stelsels. Herleid de bijbehorende matrices tot een rijcanonieke matrix en je leest de oplossingen zo af. (Het eerste stelsel heeft juist één oplossing, het tweede stelsel heeft geen oplossing.) LL vrijdag 9 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik slaag er niet om deze stelsels op te lossen.De opgaven zijn: 3x1-2x2+4x3=11 3x1+4x2-2x3=11 2x1-x2-x3=4 x1+3x2+2x3+5x4=10 3x1-2x2-5x3+4x4=-5 2x1+x2-x3+5x4=5 Demeye 3de graad ASO - donderdag 8 februari 2007
Demeye 3de graad ASO - donderdag 8 februari 2007
Hallo Dit zijn nochtans twee heel gewone stelsels. Herleid de bijbehorende matrices tot een rijcanonieke matrix en je leest de oplossingen zo af. (Het eerste stelsel heeft juist één oplossing, het tweede stelsel heeft geen oplossing.) LL vrijdag 9 februari 2007
LL vrijdag 9 februari 2007
©2001-2024 WisFaq