\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Ik moet exact de coördinaten van de snijpunten berekenen van deze onderstaande formules:y=x2-4 en y=12/(x-3) Marcel Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 februari 2007 Antwoord Gelijkstellen en oplossen! Ik doe 't nog één keer voor! x2-4=12/(x-3) (x2-4)(x-3)=12 x3-3x2-4x+12=12 x3-3x2-4x=0 x(x2-3x-4)=0 x=0 of x2-3x-4=0 x=0 of (x-4)(x+1)=0 x=0 of x=4 of x=-1 Antwoord (0,-4), (4,12) en (-1,-3) WvR donderdag 8 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet exact de coördinaten van de snijpunten berekenen van deze onderstaande formules:y=x2-4 en y=12/(x-3) Marcel Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 februari 2007
Marcel Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 februari 2007
Gelijkstellen en oplossen! Ik doe 't nog één keer voor! x2-4=12/(x-3) (x2-4)(x-3)=12 x3-3x2-4x+12=12 x3-3x2-4x=0 x(x2-3x-4)=0 x=0 of x2-3x-4=0 x=0 of (x-4)(x+1)=0 x=0 of x=4 of x=-1 Antwoord (0,-4), (4,12) en (-1,-3) WvR donderdag 8 februari 2007
WvR donderdag 8 februari 2007
©2001-2024 WisFaq