\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 49024 Re: Formule vormen och ja juist...merci maar dan was er nog een vraag:na hoeveel tijd is het volume gehalveerdvolledige ijsberg:t=0 dus f(0) = 268083halve ijsberg f(t)=268083/24/3p(40-t)3=134041,5 en daar dan t uithalent=32 dagenmaar, dit klopt niet want na 20 dagen is er nog maar 33510 over. aniek 3de graad ASO - zondag 4 februari 2007 Antwoord Wanneer het volume gehalveerd is moet r3 gehalveerd zijn. Dus r is dan 3Ö0,5 ·40 = 31,748 zodat t = 8,252.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 5 februari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
och ja juist...merci maar dan was er nog een vraag:na hoeveel tijd is het volume gehalveerdvolledige ijsberg:t=0 dus f(0) = 268083halve ijsberg f(t)=268083/24/3p(40-t)3=134041,5 en daar dan t uithalent=32 dagenmaar, dit klopt niet want na 20 dagen is er nog maar 33510 over. aniek 3de graad ASO - zondag 4 februari 2007
aniek 3de graad ASO - zondag 4 februari 2007
Wanneer het volume gehalveerd is moet r3 gehalveerd zijn. Dus r is dan 3Ö0,5 ·40 = 31,748 zodat t = 8,252.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 5 februari 2007
jadex maandag 5 februari 2007
©2001-2024 WisFaq