\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 48911 Re: Stadion kaartjes kunt u em please verder oplossen kom er echt niet uit tnx sharon sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 januari 2007 Antwoord Ik weet bijna zeker dat het in je boek staat! Stelsels oplossen! Zeker wel... maar ja... we willen wel lezen, maar... x+y=18500 12x+20y=280400 12x+12y=222000 12x+20y=280400 8y=58400 y=7300 Enz... je mag 't niet zeggen, maar 't is wel erg... WvR maandag 29 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunt u em please verder oplossen kom er echt niet uit tnx sharon sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 januari 2007
sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 januari 2007
Ik weet bijna zeker dat het in je boek staat! Stelsels oplossen! Zeker wel... maar ja... we willen wel lezen, maar... x+y=18500 12x+20y=280400 12x+12y=222000 12x+20y=280400 8y=58400 y=7300 Enz... je mag 't niet zeggen, maar 't is wel erg... WvR maandag 29 januari 2007
WvR maandag 29 januari 2007
©2001-2024 WisFaq