\require{AMSmath} Variabelen verwisselen in formules Waarom is het zo dat als f=n·v/(2l) dat l=n·v/(2f)? Tamara Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 januari 2007 Antwoord Ik heb eerst maar 's wat haakjes gezet in je formules. Ik hoop dat dit is wat je bedoelt...Wat dacht je hier van?Links en rechts vermenigvuldigen met 'hetzelfde'. Links en rechts delen door 'hetzelfde' (mits dat niet nul is). Moet kunnen toch? WvR maandag 29 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is het zo dat als f=n·v/(2l) dat l=n·v/(2f)? Tamara Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 januari 2007
Tamara Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 januari 2007
Ik heb eerst maar 's wat haakjes gezet in je formules. Ik hoop dat dit is wat je bedoelt...Wat dacht je hier van?Links en rechts vermenigvuldigen met 'hetzelfde'. Links en rechts delen door 'hetzelfde' (mits dat niet nul is). Moet kunnen toch? WvR maandag 29 januari 2007
WvR maandag 29 januari 2007
©2001-2024 WisFaq