\require{AMSmath} Reduceren 2e orde dv vergelijking Ik zit al een paar uur met een vraag vast. Ik moet een formule reduceren tot de eerste orde. Maar ik kom niet verder, kan iemand vertelen hoe dit te doen?? bvd Wiel Formule: 2xy''=3y' Wiel Student universiteit - zondag 28 januari 2007 Antwoord Noem y' even z; dan krijg je 2xz'=3z kphart zondag 28 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit al een paar uur met een vraag vast. Ik moet een formule reduceren tot de eerste orde. Maar ik kom niet verder, kan iemand vertelen hoe dit te doen?? bvd Wiel Formule: 2xy''=3y' Wiel Student universiteit - zondag 28 januari 2007
Wiel Student universiteit - zondag 28 januari 2007
Noem y' even z; dan krijg je 2xz'=3z kphart zondag 28 januari 2007
kphart zondag 28 januari 2007
©2001-2024 WisFaq