\require{AMSmath} Wortels oplossen Ik moet het volgende laten zien: 3Ö7+4Ö3 + 3Ö7-4Ö3 = 2 Hoe schrijf ik dat netjes uit... Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 januari 2007 Antwoord Ik hoop dat dit netjes genoeg is: 3Ö7+4Ö3+3Ö7-4Ö3=3Ö7+3Ö7+4Ö3-4Ö3=23Ö7 Dus... WvR maandag 22 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet het volgende laten zien: 3Ö7+4Ö3 + 3Ö7-4Ö3 = 2 Hoe schrijf ik dat netjes uit... Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 januari 2007
Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 januari 2007
Ik hoop dat dit netjes genoeg is: 3Ö7+4Ö3+3Ö7-4Ö3=3Ö7+3Ö7+4Ö3-4Ö3=23Ö7 Dus... WvR maandag 22 januari 2007
WvR maandag 22 januari 2007
©2001-2024 WisFaq