\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 1362 Re: Oppervlakte regelmatige n-hoek Waarom komt er een negatief getal uit als ik n=6 en r=1 invul? Wat doe ik verkeerd.. Anne L Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 januari 2007 Antwoord Ik zie geen probleem: Opp.=1/2·6·12·sin(360°/6)=3·sin(60°)=3·1/2Ö3=11/2Ö3 Maar mischien met je GR en dan op radialen lukt het niet... WvR maandag 22 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom komt er een negatief getal uit als ik n=6 en r=1 invul? Wat doe ik verkeerd.. Anne L Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 januari 2007
Anne L Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 januari 2007
Ik zie geen probleem: Opp.=1/2·6·12·sin(360°/6)=3·sin(60°)=3·1/2Ö3=11/2Ö3 Maar mischien met je GR en dan op radialen lukt het niet... WvR maandag 22 januari 2007
WvR maandag 22 januari 2007
©2001-2024 WisFaq