\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 48721 Re: Goniometrische vergelijking als ik bij het derde sin22x moet vervangen wordt dat toch (1-cos4x)/2? dan kom ik uit cos2x-cos4x=1/2 maar dan geraak ik weer niet verder tom 3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007 Antwoord cos2x=sin22x cos2x=1-cos22x cos22x+cos2x-1=0 Neem y=cos2x y2+y-1=0 Oplossen...! WvR zaterdag 20 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als ik bij het derde sin22x moet vervangen wordt dat toch (1-cos4x)/2? dan kom ik uit cos2x-cos4x=1/2 maar dan geraak ik weer niet verder tom 3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007
tom 3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007
cos2x=sin22x cos2x=1-cos22x cos22x+cos2x-1=0 Neem y=cos2x y2+y-1=0 Oplossen...! WvR zaterdag 20 januari 2007
WvR zaterdag 20 januari 2007
©2001-2024 WisFaq