\require{AMSmath} Log met verschillend grondtal hey, ik heb de volgende vraag: 2 log100x2 - logx = 4 dus: log100x4 / logx = 4 verder weet ik niet hoe ik verder moet... J'ke Student universiteit België - donderdag 18 januari 2007 Antwoord Misschien is het een idee om de rekenregels logaritmen te bekijken en op ze op het juiste moment op de de juiste wijze toe te passen!? Kijk maar 's... WvR donderdag 18 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey, ik heb de volgende vraag: 2 log100x2 - logx = 4 dus: log100x4 / logx = 4 verder weet ik niet hoe ik verder moet... J'ke Student universiteit België - donderdag 18 januari 2007
J'ke Student universiteit België - donderdag 18 januari 2007
Misschien is het een idee om de rekenregels logaritmen te bekijken en op ze op het juiste moment op de de juiste wijze toe te passen!? Kijk maar 's... WvR donderdag 18 januari 2007
WvR donderdag 18 januari 2007
©2001-2024 WisFaq