\require{AMSmath} Oefening probleem E^((2x^5/5)+Log[x]) dy/dx - ( 1/x + 2x4 ) y = x3y2 Ik raak maar niet uit deze oefening type drie flo Student universiteit België - maandag 15 januari 2007 Antwoord Flo, Vermenigvuldig beide leden met y^-2 en substitueer v=y^-1.Dan krijg je eerste orde D.V.die hopelijk bekend is. kn maandag 15 januari 2007 Re: Oefening probleem E^((2x^5/5) Log[x]) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dy/dx - ( 1/x + 2x4 ) y = x3y2 Ik raak maar niet uit deze oefening type drie flo Student universiteit België - maandag 15 januari 2007
flo Student universiteit België - maandag 15 januari 2007
Flo, Vermenigvuldig beide leden met y^-2 en substitueer v=y^-1.Dan krijg je eerste orde D.V.die hopelijk bekend is. kn maandag 15 januari 2007
kn maandag 15 januari 2007
©2001-2024 WisFaq