\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 48524 Re: Afleiding taylorreeksen ja, de werkwijze begrijp ik wel maar het is juist de differentiatie van f(x) waar ik moeilijkheden mee heb. hoe bekom je f''(x) = r''(x)(x-a) + 2r'(x) ?? Maar ik zal wel iemand anders lastig vallen met mij vragen alleszins bedankt!! mattia Student Hoger Onderwijs België - zondag 14 januari 2007 Antwoord Pas de productregel toe: (fg)'=f'g+fg' en dus (fg)''=(f'g+fg')'=f''g+f'g'+f'g'+fg''. kphart zondag 14 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja, de werkwijze begrijp ik wel maar het is juist de differentiatie van f(x) waar ik moeilijkheden mee heb. hoe bekom je f''(x) = r''(x)(x-a) + 2r'(x) ?? Maar ik zal wel iemand anders lastig vallen met mij vragen alleszins bedankt!! mattia Student Hoger Onderwijs België - zondag 14 januari 2007
mattia Student Hoger Onderwijs België - zondag 14 januari 2007
Pas de productregel toe: (fg)'=f'g+fg' en dus (fg)''=(f'g+fg')'=f''g+f'g'+f'g'+fg''. kphart zondag 14 januari 2007
kphart zondag 14 januari 2007
©2001-2024 WisFaq