\require{AMSmath} ISBN niet volledig herkenbaar Zou ik het antwoord op de volgende vraag kunnen verkrijgen:op een fotocopie van slechte kwaliteit waren de 2 volgende ISBN-nummers onvolledig herkendaar. Kan je de ontbrekende cijfers aanvullen ???a) 0-13-1?9139-9b) 0-02-32??80-0Dank bij voorbaat Jens R 3de graad ASO - zondag 14 januari 2007 Antwoord Met de informatie op Welke methode wordt toegepast bij het controleren van een ISBN-nummer? zou je toch wel een idee moeten krijgen hoe 't zit...Probeer 't eens!Als je dit doet met de tweede opgave dan krijg je:0 0 2 3 2 a b 8 0 010 9 8 7 6 5 4 3 2 - 10 0 16 21 12 5a 4b 24 0 0 = 5a + 4b + 73De vraag is dan: wat is a en b? WvR zondag 14 januari 2007 Re: ISBN niet volledig herkenbaar ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou ik het antwoord op de volgende vraag kunnen verkrijgen:op een fotocopie van slechte kwaliteit waren de 2 volgende ISBN-nummers onvolledig herkendaar. Kan je de ontbrekende cijfers aanvullen ???a) 0-13-1?9139-9b) 0-02-32??80-0Dank bij voorbaat Jens R 3de graad ASO - zondag 14 januari 2007
Jens R 3de graad ASO - zondag 14 januari 2007
Met de informatie op Welke methode wordt toegepast bij het controleren van een ISBN-nummer? zou je toch wel een idee moeten krijgen hoe 't zit...Probeer 't eens!Als je dit doet met de tweede opgave dan krijg je:0 0 2 3 2 a b 8 0 010 9 8 7 6 5 4 3 2 - 10 0 16 21 12 5a 4b 24 0 0 = 5a + 4b + 73De vraag is dan: wat is a en b? WvR zondag 14 januari 2007
0 0 2 3 2 a b 8 0 010 9 8 7 6 5 4 3 2 - 10 0 16 21 12 5a 4b 24 0 0 = 5a + 4b + 73
WvR zondag 14 januari 2007
©2001-2024 WisFaq