\require{AMSmath} Functie spiegelen lijn y=x Hallo, Als ik de volgende functie spiegel in de lijn y=x welke functie ontstaat er dan? 3Öx Bas Wa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 januari 2007 Antwoord x3 hk donderdag 11 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Als ik de volgende functie spiegel in de lijn y=x welke functie ontstaat er dan? 3Öx Bas Wa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 januari 2007
Bas Wa Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 10 januari 2007
x3 hk donderdag 11 januari 2007
hk donderdag 11 januari 2007
©2001-2024 WisFaq