\require{AMSmath} Bepalen verzameling van z Bepaal de verzameling z van getallen die voldoen aan de betrekking (4+3i)*z+(4-3i)*(conj(z))=10 ik kom er niet uit, heeft iemand de oplossing en hoe hij hier aan komt mvg rick rick Student universiteit - zaterdag 6 januari 2007 Antwoord Beste Rick, Vervang z door x+iy, dan is conj(z) = x-iy. Werk verder uit. mvg, Tom td zaterdag 6 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de verzameling z van getallen die voldoen aan de betrekking (4+3i)*z+(4-3i)*(conj(z))=10 ik kom er niet uit, heeft iemand de oplossing en hoe hij hier aan komt mvg rick rick Student universiteit - zaterdag 6 januari 2007
rick Student universiteit - zaterdag 6 januari 2007
Beste Rick, Vervang z door x+iy, dan is conj(z) = x-iy. Werk verder uit. mvg, Tom td zaterdag 6 januari 2007
td zaterdag 6 januari 2007
©2001-2024 WisFaq