Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kegel

Hallo, Ik moet een werkstuk maken, en heb de volgende formule hiervoor gekregen: Inhoud= 1/3 x p x straal2 x hoogte , nu is de vraag: Welke formule krijg je als je steeds met een kegel werkt met de hoogte van 4 dm? Ik snap het niet, ik hoop dat jullie hem wel snappen!

Janine
Leerling bovenbouw vmbo - dinsdag 2 januari 2007

Antwoord

Omdat je hoogte al weet kan je in de formule de hoogte invullen.

Inhoud=1/3·p·straal2·4

Inhoud=4/3·p·straal2

Toch?

WvR
dinsdag 2 januari 2007

 Re: Kegel 

©2001-2024 WisFaq