\require{AMSmath} x.arctan(x) primitieveren Hallo ik heb een vraag over de volgende som waar ik maar niet uit kom.Bereken ò 2x arctan x dxalvast bedankt! Ralph Student universiteit - dinsdag 2 januari 2007 Antwoord Beste Ralph,Dit product vraagt duidelijk om partiële integratie.Neem f(x) = arctan(x) en g'(x)dx = 2xdx en pas de formule gewoon toe.mvg,Tom td dinsdag 2 januari 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ik heb een vraag over de volgende som waar ik maar niet uit kom.Bereken ò 2x arctan x dxalvast bedankt! Ralph Student universiteit - dinsdag 2 januari 2007
Ralph Student universiteit - dinsdag 2 januari 2007
Beste Ralph,Dit product vraagt duidelijk om partiële integratie.Neem f(x) = arctan(x) en g'(x)dx = 2xdx en pas de formule gewoon toe.mvg,Tom td dinsdag 2 januari 2007
td dinsdag 2 januari 2007
©2001-2024 WisFaq