\require{AMSmath} Herleiden Hoe kan je weten at 0.5(Ö2)3 gelijk is aan Ö2 Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 december 2006 Antwoord 0,5(Ö2)3=0,5·Ö2·Ö2·Ö2=0,5·2·Ö2=Ö2 Zie ook Rekenen met wortels WvR vrijdag 29 december 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan je weten at 0.5(Ö2)3 gelijk is aan Ö2 Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 december 2006
Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 december 2006
0,5(Ö2)3=0,5·Ö2·Ö2·Ö2=0,5·2·Ö2=Ö2 Zie ook Rekenen met wortels WvR vrijdag 29 december 2006
WvR vrijdag 29 december 2006
©2001-2024 WisFaq