\require{AMSmath} Hoe bereken je de inhoud van een kegel? 1. Hoe bereken je de inhoud van een kegel? Ik weet alleen dat de straal 8 cm is.2. Hoe bereken je de oppervlakte van de kegelamntel?3. Hoe bereken je de oppervlakte van een grondvlak van een kegel? Joliqu Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 20 december 2006 Antwoord 1. Inhoud kegel = 1/3·grondvlak·hoogteDus je hebt ook de hoogte nodig!2. Zie Oppervlakte kegel3. Met de formule voor de oppervlakte van een cirkel (Opp=pr2) WvR woensdag 20 december 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1. Hoe bereken je de inhoud van een kegel? Ik weet alleen dat de straal 8 cm is.2. Hoe bereken je de oppervlakte van de kegelamntel?3. Hoe bereken je de oppervlakte van een grondvlak van een kegel? Joliqu Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 20 december 2006
Joliqu Leerling bovenbouw vmbo - woensdag 20 december 2006
1. Inhoud kegel = 1/3·grondvlak·hoogteDus je hebt ook de hoogte nodig!2. Zie Oppervlakte kegel3. Met de formule voor de oppervlakte van een cirkel (Opp=pr2) WvR woensdag 20 december 2006
WvR woensdag 20 december 2006
©2001-2024 WisFaq