Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Logaritme in een macht

In een voorbeeldexamen staat:

52logx = ln(2+e2)

ln(2+e2) = 2.24 dus 52logx = 2.24, maar hoe nu verder?

Kristo
Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 16 december 2006

Antwoord

Hoi Kristof,

je weet dat:

52logx=2.24 = 5log(2.24)=2log(x)

Kan je nu verder?

Groeten,
Stijn

Stijn
zaterdag 16 december 2006

©2001-2024 WisFaq