\require{AMSmath} Het oplossen van een goniometrische vergelijking Hallo,Hoe los je de functie cos(t)-cos(2t)=0 exact op?er mag gebruik worden gemaakt van verdubellings formules, formules van Simpson, etcmvg Stijn Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 11 december 2006 Antwoord Ik neem aan dat je de info op 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen en alle voorbeelden al bekeken hebt? Zo nee, dan moet je dat maar 's doen...Ik zal je een voorzetje geven:cos(t)-cos(2t)=0cos(t)=cos(2t)t=2t+k·2p of t=-2t+k·2pEnz...Zou dat lukken? WvR maandag 11 december 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Hoe los je de functie cos(t)-cos(2t)=0 exact op?er mag gebruik worden gemaakt van verdubellings formules, formules van Simpson, etcmvg Stijn Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 11 december 2006
Stijn Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 11 december 2006
Ik neem aan dat je de info op 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen en alle voorbeelden al bekeken hebt? Zo nee, dan moet je dat maar 's doen...Ik zal je een voorzetje geven:cos(t)-cos(2t)=0cos(t)=cos(2t)t=2t+k·2p of t=-2t+k·2pEnz...Zou dat lukken? WvR maandag 11 december 2006
WvR maandag 11 december 2006
©2001-2024 WisFaq