\require{AMSmath} Een term vinden Ik moet een functie in de vorm van een term opschrijven. De functie: f(x) = $\int{}$(van 0 tot x) (sint/t)ˇdt Ik weet alleen dat: sin t = $\sum$(van 0 tot $\infty$)(x^(2n+1)/(2n+1)!)ˇ (-1)n Verder kom ik er niet uit. Bij voorbaat dank, B. B. Student universiteit - zondag 3 december 2006 Antwoord Je bedoelt in de vorm van een machtreeks. Wat dacht je van het gedoe rond "termsgewijze integratie", een begrip dat zeker in je cursus staat? cl maandag 4 december 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet een functie in de vorm van een term opschrijven. De functie: f(x) = $\int{}$(van 0 tot x) (sint/t)ˇdt Ik weet alleen dat: sin t = $\sum$(van 0 tot $\infty$)(x^(2n+1)/(2n+1)!)ˇ (-1)n Verder kom ik er niet uit. Bij voorbaat dank, B. B. Student universiteit - zondag 3 december 2006
B. Student universiteit - zondag 3 december 2006
Je bedoelt in de vorm van een machtreeks. Wat dacht je van het gedoe rond "termsgewijze integratie", een begrip dat zeker in je cursus staat? cl maandag 4 december 2006
cl maandag 4 december 2006
©2001-2024 WisFaq