\require{AMSmath} Jaarlijkse premie berekenen Wie kan voor mij de volgende som oplossen (dus x berekenen)2,84%=(x/1,10) + (x/1,102) + (x/1,103) + (x/1,104) + ... + (x/1,10)10Alvast bedankt! Andrea Student hbo - zaterdag 25 november 2006 Antwoord Het is de som van een meetkundige rij met:u1=x/1,1r=1/1,1=10/11Ga maar 's kijken. Dan lukt het vast... WvR zaterdag 25 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wie kan voor mij de volgende som oplossen (dus x berekenen)2,84%=(x/1,10) + (x/1,102) + (x/1,103) + (x/1,104) + ... + (x/1,10)10Alvast bedankt! Andrea Student hbo - zaterdag 25 november 2006
Andrea Student hbo - zaterdag 25 november 2006
Het is de som van een meetkundige rij met:u1=x/1,1r=1/1,1=10/11Ga maar 's kijken. Dan lukt het vast... WvR zaterdag 25 november 2006
WvR zaterdag 25 november 2006
©2001-2024 WisFaq