\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 47747 Re: Witte en zwarte knikkers Dan is je kans 1/1 x 49/99 =0.4949 of 1/2 x 49/99 = 0.2474. Volgens mij wordt je kans dus kleiner terwijl de kans zo groot mogelijk moet zijn... corne Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 23 november 2006 Antwoord Poppelepé, met 1 witte knikker in een vaas en 49 witte en 50 zwarte in de andere vaas is de kans op een witte knikker gelijk aan:1/2ˇ1 + 1/2ˇ49/99..en dat is meer dan een half! WvR donderdag 23 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dan is je kans 1/1 x 49/99 =0.4949 of 1/2 x 49/99 = 0.2474. Volgens mij wordt je kans dus kleiner terwijl de kans zo groot mogelijk moet zijn... corne Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 23 november 2006
corne Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 23 november 2006
Poppelepé, met 1 witte knikker in een vaas en 49 witte en 50 zwarte in de andere vaas is de kans op een witte knikker gelijk aan:1/2ˇ1 + 1/2ˇ49/99..en dat is meer dan een half! WvR donderdag 23 november 2006
WvR donderdag 23 november 2006
©2001-2024 WisFaq