Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 47659 

Re: Ruimtecommunicatie

ok ik heb dus
G·(m·M)/r2=m·[((2p·r/T)2]/r
=(4p2·m·r)/T2
=r3=(G·M·T2)/4p2
= r=3Ö(G·M·T2)/4p2
ik hoop dat het nu duidelijker is en dat je een antwoord voor me hebt alvast bedankt
en groeten ron

ron ma
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 november 2006

Antwoord

q47705img1.gif

Hopelijk helpt dat!

WvR
maandag 20 november 2006

©2001-2024 WisFaq