\require{AMSmath} Ingewikkelde vergelijking oplossen hoe kan ik de volgende vergelijking herleiden tot y=... a= ( b/(c1/y) )·d(1/y) Stepha Student hbo - donderdag 16 november 2006 Antwoord Je kunt eens beginnen met: WvR vrijdag 17 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik de volgende vergelijking herleiden tot y=... a= ( b/(c1/y) )·d(1/y) Stepha Student hbo - donderdag 16 november 2006
Stepha Student hbo - donderdag 16 november 2006
Je kunt eens beginnen met: WvR vrijdag 17 november 2006
WvR vrijdag 17 november 2006
©2001-2024 WisFaq