Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Snelheidsvector

klopt het dat de snelheid van x(t)=4sint y(t)=4cost Ö16 is. Het antwoord blad zegt Ö32. Ik had x'(t)=4cost en y'=-4sint Snelheidsvector v=Ö(4cost)2+(-4sint)2=Ö16cost2+16sint2 = Ö16(cost2+sint2)=Ö16 want cost2+sint2=1. Maar in het antwoord blad staat 32

yasemi
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 november 2006

Antwoord

Beste Yasemin,

Het lijkt me dat jij het juist hebt, Ö16 of gemakkelijker: 4.

mvg,
Tom

td
maandag 13 november 2006

©2001-2024 WisFaq