Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Convergentiestraal

Ik ben benieuwd naar hoe ik een convergentiestraal kan uitrekenen.
$\sum$ van n=0 tot n=0neindig met n3(2x-3)n
$\sum$ van n=1 tot n=0neindig met (1/n)((x+2)/2)n
Ik kom telkens op verkeerde antwoorden...

Ronald
Student universiteit - vrijdag 3 november 2006

Antwoord

Op 2.2.5 Bepaling van de convergentiestraal of opgave 7.1kan je een aantal voorbeelden vinden...

WvR
dinsdag 7 november 2006

©2001-2024 WisFaq