\require{AMSmath} Logaritmen rekenregels Berekenen van logaritmen door toepassing van de rekenregels7logÖ2 + 7logÖ5-1/2·(7log 10)= 7logÖ10-1/2·(7log 10)maar ik weet niet hoe ik verder moet uitrekenen? wie kan me hier eens een handje helpen Efsane 3de graad ASO - woensdag 1 november 2006 Antwoord zo te zien maak je al gebruik van de regelgloga + glogb = glog(ab)nu moet je nog gebruik maken van de regel:n.gloga = glog(an)(en van het feit dat a1/2 hetzelfde is als Öagroeten,martijn mg woensdag 1 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Berekenen van logaritmen door toepassing van de rekenregels7logÖ2 + 7logÖ5-1/2·(7log 10)= 7logÖ10-1/2·(7log 10)maar ik weet niet hoe ik verder moet uitrekenen? wie kan me hier eens een handje helpen Efsane 3de graad ASO - woensdag 1 november 2006
Efsane 3de graad ASO - woensdag 1 november 2006
zo te zien maak je al gebruik van de regelgloga + glogb = glog(ab)nu moet je nog gebruik maken van de regel:n.gloga = glog(an)(en van het feit dat a1/2 hetzelfde is als Öagroeten,martijn mg woensdag 1 november 2006
mg woensdag 1 november 2006
©2001-2024 WisFaq