\require{AMSmath} Haakjes oplossen p(86-24·(p/t)-6·t) Je weet dat t 4 is. Hoe kan ik deze functie differentiëren? jehann Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 november 2006 Antwoord Beste Jehanne, Als t gelijk is aan 4, dan kan je t gewoon vervangen door 4: p(86-24·(p/4)-6·4) = p(86-6p-24) = p(62-6p) = 62p-6p2 Dit is toch gemakkelijk af te leiden naar p? mvg, Tom td woensdag 1 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
p(86-24·(p/t)-6·t) Je weet dat t 4 is. Hoe kan ik deze functie differentiëren? jehann Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 november 2006
jehann Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 november 2006
Beste Jehanne, Als t gelijk is aan 4, dan kan je t gewoon vervangen door 4: p(86-24·(p/4)-6·4) = p(86-6p-24) = p(62-6p) = 62p-6p2 Dit is toch gemakkelijk af te leiden naar p? mvg, Tom td woensdag 1 november 2006
td woensdag 1 november 2006
©2001-2024 WisFaq