\require{AMSmath} Zonder haakjes Hoe kan ik de volgende functie zonder haakjes schrijven: ((3/x) + (y/4)) 2 Wat ik er van maak: (12+xy)(12+xy) x2y2+24xy+144 Maar is dat wel goed? Bert V Student hbo - woensdag 1 november 2006 Antwoord Beste Bert, Die 12+xy is enkel de teller als je 3/x en y/4 op één breuk brengt. (3/x+y/4) = (12/(4x)+xy/(4x)) = (12+xy)/(4x) Dit moet je nu nog kwadrateren. mvg, Tom td woensdag 1 november 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de volgende functie zonder haakjes schrijven: ((3/x) + (y/4)) 2 Wat ik er van maak: (12+xy)(12+xy) x2y2+24xy+144 Maar is dat wel goed? Bert V Student hbo - woensdag 1 november 2006
Bert V Student hbo - woensdag 1 november 2006
Beste Bert, Die 12+xy is enkel de teller als je 3/x en y/4 op één breuk brengt. (3/x+y/4) = (12/(4x)+xy/(4x)) = (12+xy)/(4x) Dit moet je nu nog kwadrateren. mvg, Tom td woensdag 1 november 2006
td woensdag 1 november 2006
©2001-2024 WisFaq