\require{AMSmath} Combinatieleer (2) Oefening oplossen (n+1)!/(n-1)!-n!/(n-2)! rebecc 3de graad ASO - zondag 13 oktober 2002 Antwoord (n+1)!/(n-1)!=n·(n+1) (de rest valt weg!) n!/(n-2)!=n·(n-1) (de rest valt weg) (n+1)!/(n-1)!-n!/(n-2)!=n·(n+1)-n(n-1)=n2+n-n2+n=2n WvR zondag 13 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oefening oplossen (n+1)!/(n-1)!-n!/(n-2)! rebecc 3de graad ASO - zondag 13 oktober 2002
rebecc 3de graad ASO - zondag 13 oktober 2002
(n+1)!/(n-1)!=n·(n+1) (de rest valt weg!) n!/(n-2)!=n·(n-1) (de rest valt weg) (n+1)!/(n-1)!-n!/(n-2)!=n·(n+1)-n(n-1)=n2+n-n2+n=2n WvR zondag 13 oktober 2002
WvR zondag 13 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq