\require{AMSmath} Y is gelijk aan? Alweer heb ik een, voor mij dan, lastige vraag.Ik moet dit oplossen: 1/y = x + 1/cy moet dan gelijk zijn aan c/(cx+1)Maar hoe toon je dit aan?Alvast bedankt Stuart Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 oktober 2006 Antwoord Beste Stuart,Begin met beide leden om te keren: y = 1/(x+1/c)Kan je nu de noemer van het rechterlid schrijven als één breuk en vervolgens weer omkeren?mvg,Tom td zondag 29 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Alweer heb ik een, voor mij dan, lastige vraag.Ik moet dit oplossen: 1/y = x + 1/cy moet dan gelijk zijn aan c/(cx+1)Maar hoe toon je dit aan?Alvast bedankt Stuart Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 oktober 2006
Stuart Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 oktober 2006
Beste Stuart,Begin met beide leden om te keren: y = 1/(x+1/c)Kan je nu de noemer van het rechterlid schrijven als één breuk en vervolgens weer omkeren?mvg,Tom td zondag 29 oktober 2006
td zondag 29 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq