\require{AMSmath} Integraal met wortel ln ò(dx/(xÖlnx)) van 1 tot e Het antwoord is 2, maar ik zie echt niet hoe ik hier aan komen moet. Als ik schrijf (xÖlnx)^-1 kom ik nog niet aan de primitieve.. Ronald Student universiteit - dinsdag 24 oktober 2006 Antwoord Probeer eens met de substitutie u=lnx ? Dat lijkt me aangewezen omdat dan du=dx/x, en dat is al een deel van de opgave... Groeten, Christophe. Christophe dinsdag 24 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ò(dx/(xÖlnx)) van 1 tot e Het antwoord is 2, maar ik zie echt niet hoe ik hier aan komen moet. Als ik schrijf (xÖlnx)^-1 kom ik nog niet aan de primitieve.. Ronald Student universiteit - dinsdag 24 oktober 2006
Ronald Student universiteit - dinsdag 24 oktober 2006
Probeer eens met de substitutie u=lnx ? Dat lijkt me aangewezen omdat dan du=dx/x, en dat is al een deel van de opgave... Groeten, Christophe. Christophe dinsdag 24 oktober 2006
Christophe dinsdag 24 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq