\require{AMSmath} Bewijs de volgende gelijkheden Kun je voor mij de volgende oefening oplossen a.u.b. ik heb het geprobeerd maar ik kom niet uit. tg2x -sin2x ------------ = tg4x 1 - sin2x eray Iets anders - zaterdag 12 oktober 2002 Antwoord (tan2x-sin2x)/1-sin2x = (sin2x/cos2x -sin2x)/cos2x = (sin2x/cos2x - sin2xcos2x/cos2x)/cos2x = (sin2x(1-cos2x)/cos2x)/cos2x = (sin2x.sin2x/cos2x)/cos2x = (sin4x/cos2x)/cos2x = sin4x/cos4x = tan4x groeten, martijn mg zaterdag 12 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kun je voor mij de volgende oefening oplossen a.u.b. ik heb het geprobeerd maar ik kom niet uit. tg2x -sin2x ------------ = tg4x 1 - sin2x eray Iets anders - zaterdag 12 oktober 2002
eray Iets anders - zaterdag 12 oktober 2002
(tan2x-sin2x)/1-sin2x = (sin2x/cos2x -sin2x)/cos2x = (sin2x/cos2x - sin2xcos2x/cos2x)/cos2x = (sin2x(1-cos2x)/cos2x)/cos2x = (sin2x.sin2x/cos2x)/cos2x = (sin4x/cos2x)/cos2x = sin4x/cos4x = tan4x groeten, martijn mg zaterdag 12 oktober 2002
mg zaterdag 12 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq