\require{AMSmath} Parametriseren hoe kom je van r(t) =(1+cos(t))i+(1+sin(t))j+(1-(1+cos(t)-sin(t))knaarx+y+z=3 of r(x,y)=(x)i+(y)j+(3-x-y)k Sjaak Student universiteit - dinsdag 24 oktober 2006 Antwoord Schrijf x=1+cos(t), y=1+sin(t) en z=1-(1+cos(t)-sin(t)).Dan volgt (bijna) meteen dt x+y+z=3. kphart vrijdag 27 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kom je van r(t) =(1+cos(t))i+(1+sin(t))j+(1-(1+cos(t)-sin(t))knaarx+y+z=3 of r(x,y)=(x)i+(y)j+(3-x-y)k Sjaak Student universiteit - dinsdag 24 oktober 2006
Sjaak Student universiteit - dinsdag 24 oktober 2006
Schrijf x=1+cos(t), y=1+sin(t) en z=1-(1+cos(t)-sin(t)).Dan volgt (bijna) meteen dt x+y+z=3. kphart vrijdag 27 oktober 2006
kphart vrijdag 27 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq