\require{AMSmath} Vijf getallen een hun som Van vijf getallen a b c d e is geweten dat hun som gelijk is aan 2006 en:a/7 = b/9 = c/11 = d/13 = e/19Welk van deze getallen is gelijk aan 238? jop 2de graad ASO - zaterdag 21 oktober 2006 Antwoord a+b+c+d+e=2006en a/7 = b/9 = c/11 = d/13 = e/19 = qdan geldt dus dat7q + 9q + 11q + 13q + 19q = 2006Û 59q = 2006Û q = 34... nu mag jij em verder inkoppen! groeten,martijn mg zaterdag 21 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van vijf getallen a b c d e is geweten dat hun som gelijk is aan 2006 en:a/7 = b/9 = c/11 = d/13 = e/19Welk van deze getallen is gelijk aan 238? jop 2de graad ASO - zaterdag 21 oktober 2006
jop 2de graad ASO - zaterdag 21 oktober 2006
a+b+c+d+e=2006en a/7 = b/9 = c/11 = d/13 = e/19 = qdan geldt dus dat7q + 9q + 11q + 13q + 19q = 2006Û 59q = 2006Û q = 34... nu mag jij em verder inkoppen! groeten,martijn mg zaterdag 21 oktober 2006
mg zaterdag 21 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq