\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 47145 Re: Knikkers zonder terugleggen Zover was ik zelf ook. Ik hoop dat ik het goed gedaan had: RRW: 20/50.19/49.30/48= 19/96 WWW: 30/50.29/49.28/48= 29/140 Opgeteld: 149/490 = 0,511224 Alleen het antwoordenboek gaf iets anders !! maarte Student hbo - woensdag 18 oktober 2006 Antwoord Lijkt me dik in orde, behalve dan dat 149/4900,304 WvR woensdag 18 oktober 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zover was ik zelf ook. Ik hoop dat ik het goed gedaan had: RRW: 20/50.19/49.30/48= 19/96 WWW: 30/50.29/49.28/48= 29/140 Opgeteld: 149/490 = 0,511224 Alleen het antwoordenboek gaf iets anders !! maarte Student hbo - woensdag 18 oktober 2006
maarte Student hbo - woensdag 18 oktober 2006
Lijkt me dik in orde, behalve dan dat 149/4900,304 WvR woensdag 18 oktober 2006
WvR woensdag 18 oktober 2006
©2001-2024 WisFaq