\require{AMSmath} Vereenvoudig de volgende oefening Kun je de volgende oefening voor mij vereenvoudigen aub sin4x+2sin2xcos2x+cos4x Eray Iets anders - vrijdag 11 oktober 2002 Antwoord sin4x+2sin2xcos2x+cos4x=(sin2x+cos2x)2=1 WvR zaterdag 12 oktober 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kun je de volgende oefening voor mij vereenvoudigen aub sin4x+2sin2xcos2x+cos4x Eray Iets anders - vrijdag 11 oktober 2002
Eray Iets anders - vrijdag 11 oktober 2002
sin4x+2sin2xcos2x+cos4x=(sin2x+cos2x)2=1 WvR zaterdag 12 oktober 2002
WvR zaterdag 12 oktober 2002
©2001-2024 WisFaq